AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Emirdağ Merkez Anaokulu

Emirdağ Merkez Anaokulu

İNKİLAP MAHALLESİ 4087 SOKAK NO6/1 EMİRDAĞ
Vizyon
”Eğitimde çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak öğrenmeyi öğrenen yaratıcı bireyler yetiştirmek için enerjik pozitif ekip ruhuyla, okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştıran lider okul olmak" tır.
Misyon
”BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SAĞLAM TEMELLER“ Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve çalışmalarımıza temel oluşturur. Öğrencileri, velileri ve çevremizi toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız, bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İyi bir eğitim için velilerimiz, öğrenciler ve okulumuzla bütünleşiriz Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Farkındayız ki... Biz farklıyız, yetenekliyiz, Farkındayız ki... Enerjik, coşkulu ve üretkeniz. Ve istiyoruz ki, Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
Okulumuz Beyaz Bayrak Sahibi temizlik , hijyen konusunda ilçemiz lideri
Öğretim Şekli :Tam ve yarım gün Eğitim
Sabah 8.00- 16.30
Ulaşım
Öğrenciler için okul servisi vardır. Belediyenin Helan-mezarlık yolu dolmuşları her saat başlarında okulumuz önünden geçmektedir.
İlçe merkezinde
Afyonkarahisar´a 70 Km ilçe merkezine 1,5 Km uzaklıktadır.